משלוחים עד הבית לכל הארץ (למעט איזור אילת), ניתן לעשות איסוף עצמי מרעננה.
הוסיפו עוד ₪ 150.0 לעגלה והזמינו ללא גלוטן
אין מוצגרים בעגלה.
מוצרים מעולים במחירים מוזלים יותר
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
9נשארו במלאי רק
11נשארו במלאי רק
12בקרוב המלאי של פרטים אלה יאזול
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
נשארו במלאי רק
5נשארו במלאי רק
6נשארו במלאי רק
10נשארו במלאי רק
8נשארו במלאי רק
10קמח Mix C
₪ 31.9לחמית ללא גלוטן
₪ 12.1כתבות נוספות
שנעדכן אתכם אם יש חדש?
מתכון קיש פלפלים ללא גלוטן שמשדרג כל ארוחה
קיש הפלפלים הזה הוא פתרון מושלם לארוחת ערב חגיגית או לאירוח. הוא עשיר בטעמים ובעל מרקם נפלא, עם תחתית פריכה ומלית פלפלים עשירה וטעימה. הקיש מתאים במיוחד לאנשים הנמנעים מגלוטן, ומציע פתרון טעים ובריא לכל המשפחה.
זמן הכנה: כשעתיים
רמת קושי: בינוני
כמות יחידות: 2 קישים
1. חומרים:
לבצק:
מרכיב | כמות |
---|---|
תערובת “מולינו” רב תכליתית (אריזה ירוקה) | 300 גרם |
חמאה קרה חתוכה לקוביות | 120 גרם |
מלח | חצי כפית |
שמנת חמוצה | חצי כוס |
מים קרים | חצי כוס |
למילוי:
מרכיב | כמות |
---|---|
גבינת ריקוטה או שמנת חמוצה | 100 גרם |
גבינה בולגרית/פטה | 100 גרם |
גבינה קשה מגוררת (מוצרלה/צהובה/גאודה/פרמזן וכו’) | 50 גרם |
פלפלים קלויים פרוסים | כוס וחצי |
2. אופן ההכנה:
שלב 1: הכנת הבצק
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה או במעבד מזון שמים את הקמח, החמאה והמלח ומעבדים עד לקבלת תערובת פירורית.
- מוסיפים את השמנת החמוצה והמים הקרים ולשים עד קבלת בצק. במידת הצורך, ואם הבצק לא מתחבר, ניתן להוסיף עוד כמה כפות של מים קרים.
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה ויוצרים צורת דופן. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לקירור לשעה בערך (אפשר גם ללילה במקרר).
שלב 2: הכנת הבצק לאפייה
- על נייר אפייה מרדדים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-20 ס”מ.
שלב 3: הכנת המילוי
- מערבבים את כל הגבינות ומורחים חצי מהתערובת על הבצק המרודד. מפזרים מעל פלפלים קלויים ומזלפים שמן זית.
שלב 4: אפייה
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-40 דקות, עד שהבצק משחים מעט.
אל תבזבזו זמן, הנה המוצר מהמתכון!
מולינו ירוק ללא גלוטן
תערובת אפייה ללא גלוטן “מולינו ירוק” היא מוצר איכותי מתוצרת איטליה, המיועדת להפיק מאפים משובחים בעלי טעם ומראה הדומים לאלו העשויים מקמח רגיל. התערובת מושלמת להכנת מבחר מאפים כמו לחמים, לחמניות, עוגות שמרים, פיתות, פיצות ופוקאצ’ות. פותחה על בסיס ידע עשיר שנבנה במשך שנים, תערובת זו מבטיחה נוחות עבודה ותוצאות מצוינות בכל שימוש.
הכנתם? אשמח שתשתפו אותנו פה בתגובות איך יצא. יצא טוב? שתפו את המתכון לחברים!