אנו שמחים להציג בפניכם את מגוון הקמחים ללא גלוטן שלנו, המיוצרים באיטליה, ומציעים מגוון רחב של אפשרויות אפייה ללא גלוטן.
מולינו היא מותג איטלקי מוביל של קמח ללא גלוטן, המיוצר מזה עשרות שנים כדי לענות על הצרכים התזונתיים של אלה עם רגישות לגלוטן. עם קו המוצרים שלנו, אנו מחויבים לספק פתרונות אפייה ללא גלוטן באיכות גבוהה, טעימים, ונטולי גלוטן.
הקמחים שלנו ללא גלוטן הם הבחירה המושלמת עבור אלה המחפשים חלופות אפייה ללא גלוטן, בין אם הם נמנעים מגלוטן מבחירה או מחוסר ברירה. עם מגוון רחב של קמחים לבחירה, החל מקמח רב-תכליתי ועד לקמחים ייעודיים, תוכלו ליצור מגוון רחב של מאפים ללא גלוטן, כולל לחמים, פיצות, עוגות, ועוגיות.
באיזה מולינו כדאי לבחור?
תערובת אפיה מולינו כחולה – מתאימה במיוחד להכנת לחמים ומאפים קלאסיים. התערובת עשירה במרכיבים המעניקים ללחם טקסטורה רכה ואוורירית, והיא אידיאלית למי שמחפש לשחזר את המרקם המסורתי של לחם עם גלוטן.
תערובת אפיה מולינו ירוקה – פותחה למטרה של אפייה קלה ומהירה, מתאימה לכל סוגי המאפים הידניים והקונדיטוריים. תוכלו להשתמש בה להכנת עוגיות, פנקייקס ואף קרקרים. מוצר זה אף כשר לפסח
תערובת אפיה מולינו ורודה – אידיאלית להכנת עוגות ומאפינס. התערובת כוללת רכיבים שמבטיחים עוגות פופיות ומאפינס נימוחים בפה, והיא תשמח כל מאפה עם טעם מושלם ומרקם אוורירי.
תערובת אפיה מולינו חומה – מיועדת להכנת לחמים כפריים ולחמניות בעלות טעם עשיר ומרקם צפוף יותר. זוהי הבחירה המושלמת למי שאוהב לחם כבד ומשביע.