משלוחים עד הבית לכל הארץ (למעט איזור אילת), ניתן לעשות איסוף עצמי מרעננה.
0
הוסיפו עוד ₪ 150.0 לעגלה והזמינו ללא גלוטן
אין מוצגרים בעגלה.
מבצעים
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 16.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 16.9.
₪ 19.5 המחיר המקורי היה: ₪ 19.5.₪ 17.5המחיר הנוכחי הוא: ₪ 17.5.
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 15.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 15.9.
₪ 25.9 המחיר המקורי היה: ₪ 25.9.₪ 23.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 23.9.
₪ 22.9 המחיר המקורי היה: ₪ 22.9.₪ 18.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 18.9.
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 16.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 16.9.
מוצרים מעולים במחירים מוזלים יותר
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
9המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
11המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12
כמעט נגמר מבצע חם
בקרוב המלאי של פרטים אלה יאזול
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
₪ 12.1
המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
5המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
6המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
10המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
8המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
10קמח Mix C
₪ 31.9לחמית ללא גלוטן
₪ 12.1כתבות נוספות
שנעדכן אתכם אם יש חדש?
עוגת שכבות שקדים ללא גלוטן – קינוח מושלם לכל חג
אם אתם מחפשים עוגה חגיגית, מרשימה וטעימה במיוחד שמתאימה לכל אירוע – עוגת שכבות שקדים ללא גלוטן היא הבחירה המושלמת. העוגה משלבת מרקם עשיר וקרמי עם טעם עדין של שקדים, והיא מתאימה במיוחד לאלו הנמנעים מגלוטן. בין אם אתם חוגגים חג משפחתי, אירוע מיוחד או סתם מתחשק לכם לפנק את עצמכם במשהו מתוק, העוגה הזו תכבוש את כל מי שיטעם אותה.
רכיבים:
לשכבות העוגה:
- 3 ביצים
- 1/2 כוס (100 גרם) סוכר
- 1/4 כוס (60 מ”ל) שמן
- 1/2 כוס (50 גרם) קמח שקדים
- 1/3 כוס (45 גרם) קורנפלור
- 1 כפית שטוחה (3 גרם) אבקת אפייה
לקצפת:
- מיכל וחצי קצפת צמחית או שמנת להקצפה (375 מ”ל)
- 1/3 כוס (80 מ”ל) חלב קר (או חלב סויה קר)
- 2 כפות סוכר (אם משתמשים בשמנת חלבית יש להוסיף עוד 2 כפות סוכר)
- 4 כפות מלאות (50 גרם) אינסטנט פודינג בטעם וניל
לקישוט (לא חובה):
- אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
הכנת שכבות העוגה:
- חממו תנור מראש ל-175 מעלות. רפדו תבנית בנייר אפייה ושמנו היטב את הנייר.
- במיקסר עם וו הקצפה, הקציפו את הביצים עם הסוכר למשך כ-2 דקות עד שהתערובת תפוחה ובהירה. הוסיפו את השמן וערבבו.
- בקערה נפרדת, ערבבו את קמח השקדים, הקורנפלור ואבקת האפייה. הוסיפו לתערובת הביצים והסוכר וערבבו עד שהבלילה אחידה.
- שפכו את התערובת בצורה אחידה על נייר האפייה המשומן. השתמשו בטלטול התבנית כדי לפזר את התערובת בצורה שווה.
- אפו בתנור החם במשך 8-10 דקות עד שהעוגה מזהיבה מעט. הוציאו מהתנור וצננו לגמרי.
הכנת הקצפת:
- בקערת מיקסר עם וו הקצפה, הקציפו את השמנת, החלב, הסוכר ואינסטנט פודינג עד לקבלת קצפת יציבה.
סידור השכבות:
- לאחר שהעוגה התקררה, חתכו את השוליים סביב כדי ליישר, ואז חתכו את העוגה לשלוש רצועות שוות.
- הניחו רצועה אחת על צלחת הגשה ומרחו מעליה שכבה של קצפת. המשיכו כך עם שאר השכבות, כשבחלק העליון מורחים שכבת קצפת נוספת (למרוח גם בצדדים).
- פזרו אגוזים קצוצים מעל, והכניסו למקפיא לפחות ל-4 שעות לפני ההגשה.
טיפים:
- ניתן לקשט את העוגה גם בפירות טריים לצד האגוזים.
- כדי לשדרג את הטעם, אפשר להוסיף מעט גרידת לימון לקצפת.
קמח שקדים תמי ללא גלוטן
קמח שקדים תמי ללא גלוטן הוא תחליף איכותי ובריא לקמח רגיל, המתאים במיוחד לרגישים לגלוטן ולאנשים המעוניינים בתזונה בריאה ומזינה. קמח השקדים עשיר בערכים תזונתיים, ובעל טעם עשיר ועמוק, המוסיף טעם ייחודי לכל מאפה או מנה. מתאים למגוון רחב של שימושים באפייה ובבישול.