משלוחים עד הבית לכל הארץ (למעט איזור אילת), ניתן לעשות איסוף עצמי מרעננה.
הוסיפו עוד ₪ 150.0 לעגלה והזמינו ללא גלוטן
אין מוצגרים בעגלה.
מוצרים מעולים במחירים מוזלים יותר
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
12נשארו במלאי רק
9נשארו במלאי רק
11נשארו במלאי רק
12בקרוב המלאי של פרטים אלה יאזול
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
נשארו במלאי רק
5נשארו במלאי רק
6נשארו במלאי רק
10נשארו במלאי רק
8נשארו במלאי רק
10קמח Mix C
₪ 31.9לחמית ללא גלוטן
₪ 12.1כתבות נוספות
שנעדכן אתכם אם יש חדש?
מתכון לפרעצלים ללא גלוטן! – חם וטרי
אין כמו ריח של פרעצלים טריים שממלא את הבית ומשדר חום ואהבה. עם המתכון הפשוט הזה, גם אתם תוכלו ליהנות מפרעצלים רכים וטעימים שמתאימים לכל המשפחה. הנה מתכון קל שיספק לכם פרעצלים טעימים וריחניים עם טוויסט בריא ונוח.
זמן הכנה: כ-4 שעות
רמת קושי: בינונית
כמות יחידות: 6 פרעצלים
1. חומרים:
מרכיב | כמות |
---|---|
תערובת לאפייה “מולינו” על בסיס עמילן חיטה (אריזה ירוקה) | 400 גרם |
שמרים יבשים | 2 כפות |
מים חמימים | 400 מ”ל |
סוכר חום לאפייה | 1 כף |
שמן זית | 2 כפות |
מלח | 1 כפית |
2. אופן ההכנה:
שלב 1: ערבוב ראשוני
בקערת המיקסר שמים את הקמח, שמרים וסוכר ומתחילים לערבב. לאט לאט מוסיפים את המים החמימים עד שהבצק מתחיל להתגבש.
שלב 2: הוספת שמן ולישה
עם גיבוש הבצק מוסיפים שתי כפות שמן זית וממשיכים בלישה. נותנים לבצק לישה של חמש דקות לפחות, ולקראת סוף הלישה מוסיפים את המלח.
טיפ מקצוענים: הבצק צריך להיות רך ונעים למגע. כדאי לסיים את הלישה בידיים כדי להרגיש את הבצק.
שלב 3: התפחה ראשונה
מניחים לתפיחה ראשונה בצד למשך כ-45 דקות. הבצק צריך לתפוח פי 1.5 בערך.
שלב 4: עיצוב פרעצלים
לאחר 45 דקות, יוצרים מהבצק צורות של פרעצלים. בכמות כזו יוצאים בערך שישה פרעצלים.
שלב 5: התפחה במקרר
מניחים את הפרעצלים על תבנית, סוגרים עם ניילון נצמד ומניחים להתפחה במקרר למשך לפחות שלוש שעות.
שלב 6: הכנה לבישול
לאחר ההתפחה במקרר, מרתיחים מים עם מעט סילאן (לצבע) וסודה לשתיה. לאחר שהמים רותחים מכניסים פנימה את הפרעצלים לבישול קל, כחצי דקה בכל צד.
שלב 7: אפייה
מניחים את הפרעצלים על תבנית עם נייר אפיה ואופים בחום של 190 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהפרעצלים מזהיבים ונעשים קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים.
3. המלצות ושיתוף
הפרעצלים שיצאו לכם מתאימים לנשנוש עם גבינות, מרק חם או פשוט כך כפי שהם. נסו להגיש עם מטבלים כמו חרדל דיז’ון, גבינת שמנת עם עשבי תיבול או ממרח חומוס.
הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא לכם – ואם יצא טוב: שתפו לחברים!
הזמינו בקלות ובמהירות את הקמח שמופיע במתכון
מולינו ירוק ללא גלוטן
תערובת אפייה ללא גלוטן “מולינו ירוק” היא מוצר איכותי מתוצרת איטליה, המיועדת להפיק מאפים משובחים בעלי טעם ומראה הדומים לאלו העשויים מקמח רגיל. התערובת מושלמת להכנת מבחר מאפים כמו לחמים, לחמניות, עוגות שמרים, פיתות, פיצות ופוקאצ’ות. פותחה על בסיס ידע עשיר שנבנה במשך שנים, תערובת זו מבטיחה נוחות עבודה ותוצאות מצוינות בכל שימוש.
בתיאבון!