משלוחים עד הבית לכל הארץ (למעט איזור אילת), ניתן לעשות איסוף עצמי מרעננה.
0
הוסיפו עוד ₪ 150.0 לעגלה והזמינו ללא גלוטן
אין מוצגרים בעגלה.
מבצעים
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 16.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 16.9.
₪ 19.5 המחיר המקורי היה: ₪ 19.5.₪ 17.5המחיר הנוכחי הוא: ₪ 17.5.
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 15.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 15.9.
₪ 25.9 המחיר המקורי היה: ₪ 25.9.₪ 23.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 23.9.
₪ 22.9 המחיר המקורי היה: ₪ 22.9.₪ 18.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 18.9.
₪ 19.9 המחיר המקורי היה: ₪ 19.9.₪ 16.9המחיר הנוכחי הוא: ₪ 16.9.
מוצרים מעולים במחירים מוזלים יותר
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
9המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
11המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
12
כמעט נגמר מבצע חם
בקרוב המלאי של פרטים אלה יאזול
אל תפספסו הזדמנות זו כל עוד יש מלאי.
₪ 12.1
המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
5המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
6המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
10המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
8המוצר הזה עומד להיגמר
נשארו במלאי רק
10קמח Mix C
₪ 31.9לחמית ללא גלוטן
₪ 12.1כתבות נוספות
שנעדכן אתכם אם יש חדש?
מתכון עוגת סולת בסירופ ללא גלוטן – מתוקה וטעימה
עוגת סולת ספוגה בסירופ היא מעדן רב-לאומי ומגוון טעמים – שמות רבים לה מעצם היותה משויכת לארצות רבות. הנה גרסה ללא גלוטן שתשדרג את העוגה הקלאסית ותתאים לכל אחד.
זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול/אפייה: 1 שעה
מנות: 10-12 מנות
1. חומרים:
לעוגה:
מרכיב | כמות |
---|---|
סולת תמי | 150 גרם (1 כוס) |
קמח תמי תופח | 140 גרם (1 כוס) |
קמח שקדים | 100 גרם |
אבקת אפייה | 2 כפיות |
ביצים L | 5 |
מלח | קורט |
סוכר | 1 כוס |
שמן חמניות/קנולה/תירס | 3/4 כוס |
מיץ תפוזים | 1/4 כוס |
תמצית וניל | 1 כפית |
גרידת תפוז | 1 כפית |
חצאי שקדים מולבנים | 25 ליח’ |
לסירופ:
מרכיב | כמות |
---|---|
סוכר | 1 כוס |
מים | 1 כוס |
מיץ סחוט מלימון טרי | 5-6 טיפות |
מי ורדים | 2 טיפות |
2. אופן ההכנה:
שלב 1: הכנת הסירופ
- מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ בקנקן.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
- מסירים מהלהבה ומניחים בצד עד לשימוש.
שלב 2: הכנת העוגה
- מערבבים היטב את הסולת תמי, הקמח התופח, קמח השקדים ואבקת האפייה בקערה.
- בקערת מערבל מצויד בוו הקצפה, מקציפים את הביצים עם הסוכר וקורט המלח במהירות גבוהה עד קבלת קצף אוורירי ותפוח.
- מערבבים בקערית/כוס את השמן, מיץ התפוזים, הוניל וגרידת התפוז.
- מחליפים את ראש המקצף בוו גיטרה, ותוך כדי ערבול במהירות איטית, מוסיפים לסירוגין את הנוזלים ואת תערובת היבשים עד שכל היבשים נטמעים/נרטבים.
- מפסיקים את פעולת המיקסר ומשלימים את התמזגות המרכיבים למסה אחידה בעזרת קיפול עם מרית רחבה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בגודל 30X27 ס”מ ומיישרים.
- מציבים חצי שקד במרווחים של כ-5 ס”מ.
- אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני 175 מעלות צלזיוס במשך 30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא יבש.
שלב 3: הכנת העוגה עם הסירופ
- מוציאים את העוגה מהתנור, חותכים לריבועים בגודל 5X5 ס”מ (או מעויינים).
- יוצקים את הסירופ החם בנדיבות על העוגה.
- משהים לצינון מוחלט, מחלצים מהתבנית ומעבירים לקופסא אטומה לאחסון.
סרטון הדרכה
הכנתם? ספרו לנו בתגובות איך יצא לכם – ואם יצא טוב: שתפו לחברים!
הזמינו בקלות ובמהירות את המוצרים שמופיעים במתכון
-
מבצע מוצרים במבצעקמח שקדים תמי ללא גלוטן
₪ 27.5המחיר המקורי היה: ₪ 27.5.₪ 23.5המחיר הנוכחי הוא: ₪ 23.5.מדורגים 4.63 מתוך 5 מבוסס על 8 דירוגים של לקוחות -
תמי סולת ללא גלוטן₪ 18.9מדורגים 4.83 מתוך 5 מבוסס על 6 דירוגים של לקוחות
-
תמי אבקת אפייה ללא גלוטן ללא אלומיניום₪ 10.9מדורגים 4.58 מתוך 5 מבוסס על 12 דירוגים של לקוחות
-
קמח תמי תופח ללא גלוטן₪ 16.9מדורגים 4.38 מתוך 5 מבוסס על 8 דירוגים של לקוחות